• grupuldeconsultanta@gmail.com
  • +40728020252/+40770684619

       


  Proiectul Growing – Up, finanţat de Comisia Europeană, în cadrul programului Erasmus pentru tineri antreprenori, se implementează de DIMMMAT împreună cu  Patronatul Tinerilor Întreprinzători din Romania, în calitatea de lider de proiect, cu  La Nouvelle Place de Marche pour les Entrepereneurs din Franţa şi cu Akademickie Inkubatory din Polonia.
Proiectul îşi propune să sprijine tinerii antreprenori din Romania să desfăşoare relaţii cu antreprenori  experimentaţi din Franţa şi Polonia în vederea facilitării dezvoltării unor start-upuri de succes, precum şi a dezvoltării de idei de afaceri.

Perioada de implementare: februarie 2013 – martie 2015.

Pentru informaţii suplimentare, accesaţi: http://www.aippimm.ro/categorie/proiect-growing-up-in-cadrul-erasmus-pentru-tineri-antreprenori/

Sursa: Directia pentru IMM


 


Fatal error: Maximum execution time of 30 seconds exceeded in /home/fonduri/public_html/system/libraries/Session/drivers/Session_files_driver.php on line 265

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Unknown: Cannot call session save handler in a recursive manner

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace:

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Unknown: Failed to write session data using user defined save handler. (session.save_path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php73)

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace: